Υπηρεσίες

Στη διοργάνωση κάθε αθλητικού γεγονότος (δρόμος,κολύμβηση,ποδηλασία), σημαντικό και καθοριστικό ρόλο έχει η χρονομέτρηση. Είναι ο τρόπος που κάνουμε τον αθλούμενο που συμμετέχει στον αγώνα μας, να νιώθει μοναδικός πιστοποιώντας την σπουδαιότητα της προσπάθειας που κατέβαλε. Μια άρτια και ορθά δομημένη διοργάνωση, προσδίδει στο αθλητικό γεγονός αίγλη, κύρος και αξιοπιστία. Παράμετροι που κάνουν τον αγώνα μας μελλοντικά να ΄΄μεγαλώσει΄΄ και να γίνει θεσμός, με συμμετοχές απ όλη τη χώρα! Η ραγδαία αύξηση του πλήθους των συμμετεχόντων τα τελευταία χρόνια, μας επιβάλει ο αγώνας να περιλαμβάνει ολοκληρωμένο κι αξιόπιστο σύστημα χρονομέτρησης πλαισιωμένο από ένα σύνολο στοχευόμενων παροχών, με κύριο σκοπό και στόχο την επιτυχία του και μόνο!

Χρονομέτρηση Αγώνα

Παροχές
Πριν τον αγώνα
⦁ Επικοινωνία του αγώνα σε αθλητικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας
⦁ Συλλογή εγγραφών-συνδρομών με τη δημιουργία ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας για τις δηλώσεις συμμετοχής, προσαρμοσμένη στην ανάγκη του αγώνα.
⦁ Αριθμοί συμμετοχής με τοποθετημένο chip. Ο αριθμός (σε χαρτί τεχνολογίας tyvek σε έγχρωμη εκτύπωση) μπορεί να φέρει το λογότυπο του αγώνα, όπως και τ’ ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.
⦁ Λίστα σε τμηματική-έντυπη μορφή των συμμετοχών, προς διευκόλυνση διανομής των αριθμών την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
⦁ Ηλεκτρονική λίστα συμμετεχόντων αναρτημένη (τουλάχιστον 1 ημέρα πριν) στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και σε αθλητικούς σχετικούς ιστότοπους
⦁ Δυνατότητα εγγραφών μέχρι και 30’ πριν την έναρξη του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα
⦁ Χρονομέτρηση, με χρόνο τερματισμού (gun time), καθαρό χρόνο (chip time), ρυθμό/χλμ (pace) και ενδιάμεσους χρόνους (lap time),  σειρά γενικής κατάταξης και κατάταξη ηλικιακής κατηγορίας για κάθε συμμετέχοντα για το σύνολο των αγωνισμάτων που διεξάγονται ταυτόχρονα (π.χ αγώνας δρόμου 5χλμ, 10χλμ και ημιμαραθωνίου). Τα παραπάνω δεδομένα συλλέγονται από διπλές πύλες εκκίνησης και τερματισμού (4 μέτρα πλάτος).
⦁ Ανακοίνωση-εκτύπωση αποτελεσμάτων-κατά τη διάρκεια του αγώνα-3 πρώτων νικητών/τριών γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών προς διευκόλυνση των απονομών.
⦁ Έκδοση αποτελεσμάτων 5’-10’ με την λήξη του αγώνα και ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα μας
⦁ Αποστολή με e-mail στους συμμετέχοντες συνολικών αποτελεσμάτων 5’-10’ με τη λήξη του αγώνα.
⦁ Aναμνηστικό  ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής για κάθε αθλούμενο αναγράφοντας τα αποτελέσματα της ατομικής του χρονομέτρησης.
⦁ Ο εκφωνητής του αγώνα, θα του δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνει τους φιλάθλους για την εξέλιξη του αγώνα. (π.χ. άφιξη του 1ου νικητή και νικήτριας και την επίδοση τους, αριθμός αθλουμένων που πέρασαν την γραμμή της εκκίνησης και του τερματισμού, αριθμό αθλουμένων που αναμένουμε να τερματίσουν κ.τ.λ).Ο αγώνας με αυτόν το τρόπο, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.
⦁ διάθεση  ηλεκτρονικού χρονομέτρου στον τερματισμό.
⦁ διάθεση αψίδας τερματισμού
Χρονομέτρηση on line-live results
⦁ Υλοποίηση του σχεδίου του αγώνα ( διανομή πακέτου συμμετοχής, σύστημα χρονομέτρησης βλέπε παρακάτω, μικροφωνική, αψίδα τερματισμού, τοποθέτηση προσωπικού στους σταθμούς υδροδότησης, έκδοση αποτελεσμάτων, απονομές, κ.α)

Διοργάνωση Αγώνα.

Αναλαμβάνουμε το σύνολο διοργάνωσης του αγώνα.
Παροχές
Πριν τον αγώνα

⦁ Δημιουργία κι έκδοση προκήρυξης σύμφωνα με τα δεδομένα που θα μας παρέχετε
⦁ Επικοινωνία του αγώνα σε αθλητικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας
⦁ Δημιουργία λογότυπου
⦁ Χάραξη και μέτρηση της διαδρομής, με απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί την ημέρα του αγώνα.
⦁ Συλλογή εγγραφών και συνδρομής
⦁ Δημιουργία t-shirt με το λογότυπο του αγώνα
⦁ Έκδοση επάθλων- μεταλλίων με το λογότυπο του αγώνα
⦁ Έκδοση αριθμών συμμετοχής και διανομή στους συμμετέχοντες
⦁ Προμήθεια νερών ή ενεργειακών ποτών.
⦁ Σχεδιασμός για το σύνολο των ενεργειών κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Διαθέτουμε εμπειρία ετών
Εδώ και 14 τουλάχιστον χρόνια στη Fitway Sports Timing προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό. Το πελατολόγιο μας διευρύνεται συνεχώς σε όλη τη χώρα. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και συνάπτουμε δημιουργικές συνεργασίες με απόλυτη επιτυχία και απόδοση. Για αυτό και οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους μέχρι και σήμερα.

Προσφέρουμε ποιοτικές κι αξιόπιστες υπηρεσίες
Πασχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς, ώστε ο αγώνας σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών με τη χαμηλότερη δυνατή χρέωση.

Μπορούμε να σας κατανοήσουμε
Το σύνολο των μελών του προσωπικό μας, κατά το παρελθόν,έχουν υπάρξει αθλητές σε επίπεδο πρωταθλητισμού και νυν ερασιτέχνες δρομείς. Κατέχουν κι αφουγκράζονται το παλμό του αγώνα,νιώθουν και σέβονται την μοναδική προσπάθεια που καταβάλει κάθε αθλούμενος και κατανοούν τη σημαντικότητα της επιτυχίας του.
Εύλογα καταλαβαίνετε ότι ο αγώνας σας είναι προσωπική μας υπόθεση…

Εξοπλισμός

Βασικό συστατικό για την επιτυχία του αγώνα σας, είναι ο άρτιος και αξιόπιστος υλικοτεχνικός εξοπλισμός.
Σε επίπεδο χρονομέτρησης, η αξιοπιστία των μηχανημάτων έχει τον πρωταρχικό και καθοριστικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα. Αρκετές οι περιπτώσεις, που οι λανθασμένες επιλογές διοργανωτών στην επιλογή της χρονομέτρησης, οδήγησαν τον αγώνα τους σε αποτυχία, διότι επέλεξαν ως μοναδικό κριτήριο το χαμηλό κόστος.
Γι αυτό διαθέτουμε σύστημα χρονομέτρησης τελευταίας τεχνολογίας             (race|results Timing Systems).

error: Για να μεταφέρετε το κείμενο αυτού του ιστότοπου σε άλλο, θα πρέπει να έχετε την έγγραφη άδεια του διαχειριστή. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες...