Γιατί να μας επιλέξετε

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Διαθέτουμε εμπειρία ετών
Εδώ και 14 τουλάχιστον χρόνια στη Fitway Sports Timing προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό. Το πελατολόγιο μας διευρύνεται συνεχώς σε όλη τη χώρα. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και συνάπτουμε δημιουργικές συνεργασίες με απόλυτη επιτυχία και απόδοση. Για αυτό και οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους μέχρι και σήμερα.

Προσφέρουμε ποιοτικές κι αξιόπιστες υπηρεσίες
Πασχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς, ώστε ο αγώνας σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών με τη χαμηλότερη δυνατή χρέωση.

Μπορούμε να σας κατανοήσουμε
Το σύνολο των μελών του προσωπικό μας, κατά το παρελθόν,έχουν υπάρξει αθλητές σε επίπεδο πρωταθλητισμού και νυν ερασιτέχνες δρομείς. Κατέχουν κι αφουγκράζονται το παλμό του αγώνα,νιώθουν και σέβονται την μοναδική προσπάθεια που καταβάλει κάθε αθλούμενος και κατανοούν τη σημαντικότητα της επιτυχίας του.
Εύλογα καταλαβαίνετε ότι ο αγώνας σας είναι προσωπική μας υπόθεση…

Εξοπλισμός

Βασικό συστατικό για την επιτυχία του αγώνα σας, είναι ο άρτιος και αξιόπιστος υλικοτεχνικός εξοπλισμός.
Σε επίπεδο χρονομέτρησης, η αξιοπιστία των μηχανημάτων έχει τον πρωταρχικό και καθοριστικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα. Αρκετές οι περιπτώσεις, που οι λανθασμένες επιλογές διοργανωτών στην επιλογή της χρονομέτρησης, οδήγησαν τον αγώνα τους σε αποτυχία, διότι επέλεξαν ως μοναδικό κριτήριο το χαμηλό κόστος.
Γι αυτό διαθέτουμε σύστημα χρονομέτρησης τελευταίας τεχνολογίας (race|results Timing Systems).

error: Για να μεταφέρετε το κείμενο αυτού του ιστότοπου σε άλλο, θα πρέπει να έχετε την έγγραφη άδεια του διαχειριστή. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες...